» Dan före dopparedan

2010 springer fram och det är nu dags för att fira jul. Allting är klart och färdigt så det känns skönt. Jag och systern har varit ensamma hemma hela dagen då mamma jobbar hela julen. Många hade nog sett detta som något väldigt jobbigt, då de anser att julen ska dra ihop familjen. Men för mig gör det ingenting alls. Är inget stortfan av den här högtiden då jag tyckt att de lätt till allt för mycket jobbiga situationer genom åren. Låter det inte som jag är över 40 år när jag skriver " genom åren" hahaha!

Jag ska snart ta mig en långdusch och måla nytt nagelack på fingrarna framför tvn. Får nog bli någon form av film mara för mig ikväll. Sitter dock och överväger om jag ska ut och springa imorgon, men jag tror att jag håller mig tills på lördag. Ska vara i kyrkan runt tolv, så känns ganska lockande att bara ta det lugnt. Har nog nämnt det någon gång tidigare, men ska vara med i julspelet på gudstjänsten vid ett tiden. Så om ni inte har någon typisk tradition vid den tiden och är sugna på att se mig utklädd till en mycket stilig herde. Kom då vettja!

Imorgon åker vi sedan vidare till moster Kerstin och jag är helt säker på att mitt och systerns paket till mamma är årets julklapp!
På lördagen väntar den årliga Hansonklanen hemma på Ängsbo.

Nu väntar duschen min!
/ Josefine


Söt bild på mig och Knäredkusinerna. Ska bli trevligt att se dem på lördag!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo