» dienstag

Ohojaja, nu är det snart dags för matte och biologi kväll hemma hos mig. Ska sitta framför böckerna med en kopp te hela kvällen hade jag tänkt.
Ett muntligt tysk prov avklarades idag och ett till prov tillkom!
Malin hade varit så gullig och bokat pass åt oss ikväll, men jag kände att orken svek och plugget kom i första hand, så har nu avbokat det i sista sekund.

Ja, vad ska jag mer formulera ner idag. Kallt ute är det vill jag lova, fryser häcken av mig på morgonarna när det är dags att bege sig till skolan.

Sitter vid facebook just nu och måste tyvärr säga att jag tycker det har tappat sin charm lite med alla dessa:  "Kommentera en siffra så skriver jag vad jag tycker och tänker om dig i min logg utan att någon får reda på det. " " Är jag söt så gilla. " osv osv. Var detta inte en av de anledningarna till att man slutade använda bilddagboken? Kan medge att jag många gånger klickat på gilla knappen och folk har skrivit vad jag är för årets, men nae nu är de nog. Tycker Josefines Östermans inlägg för drygt en månad sedan var klockrent!

Nu ska jag gå ner och hjälpa modern med maten, kommer en bild på mig och min kära syster från i förrgår när vi, ja, gjorde de dagliga behoven om man säger så. HAHA
/ Josefine
Filli(L)
14 December, 2010 - 17:54 / BLOGG: http://Http://feliiciiaandersson.blogg.se

Hihi, tur att man har lärt sig att se glad ut på bilder :P<33


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo