» fjärde advent

Jag är faktiskt riktigt förvånad över vädret vi har lyckats få denna jul. Känns inte som det är i Halmstad man bor!
Men idag har det iallafall inte varit så farligt kallt att man inte vill sticka ut näsan genom dörren, och det är ju positivt!
Gårdagen var lyckad vill jag påstå, dock drack jag alldeles för mycke ren sprit och blev fullare en jag någonsin varit, men någon gång ska man vara det. Tycker synd om David, Dansk och Max som fick stå ut med mig i knappt två timmar inatt, men jag är mycket tacksam för det killar. Det ska ni veta <3

Så efter drygt en timmes sömn vaknade jag av att klockan ringde och ja, DAGS FÖR JOBB! Efter att ha slängt i mig två glas apelsinjuice och två helt obredda, torra mackor var jag redo för jobbet. Konstigt nog har jag dessutom mått ypperligt bra HELA dagen idag. Lyckligt lottad jag är va? hihi

Det var sista gången för iår på jobbet och detta avslutades med tomteluvor, pepparkakor, diplom, simmärken och många glada miner! Oh daem, jag glömde ju fixa inne på herrarnas efter. Jag visste att det var något, men det får va så för den här gången.

Gick inom den mycket fina familjen Persson och växlade några ord innan det väntade underbar mat från mamma där hemma. Ängel hon är!Dagen har jag ägnat till att lägga in massor av gamla bilder på FB, så ta gärna en titt.
Nu ska jag läsa igenom de "dagliga" bloggarna.
/ Josefine


Jag och min älskade vän Josefin igårkväll
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo