» Nyårsaftons dagen, rummet börjar bli klart

Oh, nu ska jag snart hoppa in i duschen! Kan verkligen behövas efter att ha använt samma outfit tredagar i sträck och de närmsta jag har kommit en dusch var när jag skulle hämta vatten till att moppa golvet med! Men ändå tycker jag att dessa kläderna är något av de bästa jag äger. För varje gång jag sätter på mig dem ger det mig lycka och frid inombords. Nu måste väll hålla med om att det är sjukt snyggt? Mamma verkade dock skämmas över mig när jag gick in på netto med dessa kläderna på mig, och Filli har påpekat om hur kallt det måste vara att ha ett urvuxet linne som inte sträcker sig över naveln. MEN HALLO! MAN BLIR JU VARM AV ATT KLÄTTRA UPP OCH NER FÖR STEGAR!
Rummet börjar ta sig nu alltså och jag måste säga att jag är riktigt nöjd, speciellt över den korta biten av låttexten jag har målat upp, men har ju en bit kvar som jag ska fixa till nästa år! Spegeln blev också himla fin, listerna med för den delen. Dock ska jag ta och måla dörren och fönstret en gång till när vi ändå gör om mammas rum, men de ser helt okej ut. Slänger ut lite bilder så att ni får er en titt. Har bestämt mig för att köpa en ny matta, madrassöverdrag, ljus och ljuslyktor jag tittat ut på INDISKA.

min fula morgonrock ligger på sängen, men tänkte att jag skulle försöka få en bild på sängen och texten ( stannar kvar har jag inte målat upp ännu). Jag har dessutom glömt stänga dörren till "dataskåpet". JAJA

Mycket finare med vita lister än träfärgade, fönstret framhäver helt annat ljus, spegeln har jag sprayat i guld, lite halvstökigt där och min pensel ligger kvar på golvet.

Tänk dig hela denna dörren i den färgen som golvlisten har och wow dude! EN BH PÅ GOLVET!Till och med mina röda hjärtan fick sig en makeover, var nästan hög efter all sprayfärg jag andades in i morse(runt 12, då jag klivit upp ur sängen)!

Nae, dags att göra sig i ordning. Ikväll väntar festligheter. Blir att ha långklänningen, jag kommer sticka ut bland alla korta klänningar, men har inte kroppen till att ha en kortklänning så, va fan!

/ JosefineMatilda
31 December, 2010 - 16:07 / BLOGG: http://matildaandren.blogg.se/

så fint :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo