» tredje advent

Tiden springer fram och idag var det tid för tredje ljuset att få lysa upp i mörkret. På glashala vägar vandrade jag iväg till jobbet. Dags för lite utdelning av fina simmärken.
Gick vidare till fribergs för att köpa bröd, kom hem och matade den lilla Feliciabjörnen.
Sedan hoppade jag ner i sängen för en powenap, men icke min syster var nu "in high spirit". Lyckades iallafall efter ett litet tag putta ut henne ur sängen. Hon må ha sagt ett par ord, men de kommer jag inte ihåg. En timme senare vaknar jag tröttare en innan av att klockan ringer.

Sen tog jag mig in till grannen för att lämna en bok som hon kan ha när hon ligger och gottar sig i Thailand. Lämnade ett litet meddelande i den, får se om hon upptäcker de!
Det blir första julen utan Sanna på tolv år nu, kommer kännas tomt. Ingen snögrotta kommer byggas och jag har ingen jag att smsa med( tänker minsann inte smsa till thailand mer en nååågra gånger) Hihi.

När jag kom in till mig hade mormor och morfar kommit. Undervisade mormor i en snabbkurs angående att skapa och skicka ett SMS. Vi tog oss ut i kylan för att gå att lyssna till ljuuv musik från Nova Cantica och Cantabille. Mina aarmhår stod upp genom hela konserten, tur att jag hade långärmadblus! Hemma väntade nybakat bröd och risgrynsgröt, mums.

Trots all glädje dagen har givit, kan jag inte mer en tänka på alla de som förlorar någon nära under juletid. Jag lägger en bön för er ikväll.
/ Josefine

.Christina
13 December, 2010 - 20:47 / BLOGG: http://stinaslillakrypin.blogspot.com

Låter som en härlig dag och jag håller med dig i dina sista ord

Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo