» tisdag

Nu var de kväll igen! Har precis pluggat lite matematik och ska nu sätta mig med Svenskgrammatik, har inte pluggat någonting ännu. Känns stabilt med prov imorgon, men jag tror jag ska klara det. Skolan var helt okej, har varit totalt frånvarande idag, men har iallafall varit i skolan! Min vän Kajsa har börjat på sannarp, vilket kan summeras med ett engelskt ord: AWESOME! Nu ser man iallafall henne lite oftare och tyskan gled vi igenom!

Kan meddela att jag är frisk som en nötkärna enligt min doktor, det är ju iallafall bra!
Nae nu får jag ta tag i svenskan, imorgon ska jag till Arenan för att skriva diplom hela förmiddagen.
/ Josefine


» montag

Känns det inte som tiden rinner iväg. Önskar jag kunde få stanna tiden, hämta andan och sedan komma tillbaka igen. Men det är ju bara drömmar, men de är sköna att ha när det känns lite allmänt mörkt.
Klass NVEU har tillbringat dagen på café strandgatan tjugo.Allt från livets mening, stress och oskyddat sex har diskuterats. Mycket mysigt, givande och värdefullt. Efter två koppar svart kände jag mig ganska pigg! Med betoning på ganska. Haha!

Nu ligger jag med datorn i knät  här i min säng, tar mig en lite powerpaus, innan det blir tyska och engelska studier. Får se om Josefine kommer iväg till friskis eller om det blir en liten promenad runt Halmstad city ikväll!

Införskaffat mig en långklänning i helgen, så håller tummarna på att den sitter perfekt på mig på Lördag och att kroppen ser lite piggare ut! Efter skolan imorgon ska jag till vårdcentralen och se om jag kan få lite tips på vad jag ska göra med min hud. Kallt ute och lite sömn= sönderriven hud, flammigt ansikte och spruckna läppar. Ska se om han kan skriva ut något för klådan och be att han lyssnar på mina lungor. Och nej jag är inte 75, även om jag låter som en gnällkärring!


Här kommer en redigerad bild på mig som jag tog för tio minutersedan, känner mig lite dark and twisty så tyckte gott jag kunde lägga en mörkare nyans på bilden, ser heller inte lika sleten ut. Räcker att min klass får ser mig som ett lik! Haha, ATTENTION WHORE? Hell no
/ Josefine


» fredag

Ännu en natt utan någon sömn reducerade till en fredag med migrän.
Blev alltså en dag i sängen igen!
Känner att det inte är mycket att skriva om alls.

Imorgon är det en fullspäckad dag, som inleds med träning, klockan nio går jag och Sanna till friskis.
Hoppar ner under täcket nu!
/ Josefine


Fina vänner som tränar tidigt... Aight Sannabanana?


» tiredthursday

Ganska uppenbart att jag inte skulle orka iväg, somnade vid fem- halv sex! WIHO!
Så jag har ägnat min dag till hemmastudier. Mycket matte, biologi och deutsch.
Nu har jag precis ätit lite keso och ska snart bädda sängen. Hängde ut alla sovkläder så de kommer kännas fräscht när jag går och lägger mig. Kanske kan få mig till att somna, haha!
Jag  beger mig till församlingshemmet sen för att planera. Hoppas på att träffa Kajsa!

Lisa gjorde endå min dag idag. Köpte Håkan biljetter till oss i vår! ♥
/Josefine

» godnatt, haha jo men visst!

Härligt att ligga uppe till halv två och känna stressen i hela kroppen! Måstesova, måstesova, måstesova!
Lika bra att sysselsätta sig med något för vet att från ögonblicket huvudet vilar på kudden kommer tankarna flyga iväg åt andra håll.
Vill heller inte väcka mamma och oroa henne!
USCH på den här dagen, dygnet, natten,kvällen. JA ALLT!

Matteprovet vill jag bara glömma, ja hela matte a är ett fiasko för mig. Känns som alla mina kunskaper har tagit semester och funderar om jag någonsin var värd de slutbetyget jag fick? Det borde jag väll egentligen med tanke på de resultaten jag hade på alla prov, men var är dom kunskaperna nu??

BUHUBUHU!

Ska se om min favoritfilm kan få mig på bättre humör.

02.05 - Josefine stänger ner datorn efter bara tio minuter framför den. De fanns ingen hon kunde få lägga all sin skit på via msn, eller Facebook för den delen heller. Bara en kåtjävel som ville ha lite mysigt med camen som hon snabbt blockade och tog bort. Så hon sätter in Lejonkungen i sin VHS. Sorgsen och slutkörd ser hon hur djuren är påväg mot lejonklippan.
/Josefine

» snö,sola,brottsmän

Ja då var de Tisdag och jag är helt slut!
Ligger i sängen och vilar ett litet tag innan jag ska sticka iväg och gymma på friskis. Ska bli skönt, men känner att jag knappt har någon ork alls. Sen ska jag och Lisa cykla iväg och sola. Kan behövas blek som man är! Är dessutom väldigt skönt att få lite ljus i all denna mörker.

Haha idag när jag cyklade till skolan snöregnade det som bara den. Hade precis som vanligt motvind! Så kom jag till rödljuset vid brandstationen, trycker på knappen och backar snabbt undan för de kommer en lastbil, men too late! Får en sån dusch över sig som man brukar se på filmer. Som tur var var det mest jackan som blev blöt och jag hade backat en bit bak så klarade mig hyfsat ändå!

Iskolan var det matte,tyska, teater och dna analys som stod på schemat! Spännande att leka med enzymer och DNA. Vi fick dessutom ha på oss labbrockarna så kände mig som en härlig NV nörd där jag satt med nanopinsetten.

Ska ta och dra på träningskläderna nu!
/ Josefine

» Time to say goodnight

En underbar lördag börjar för mig gå mot sitt slut. Många är säkert påväg ut, men inte Josefine. Tydligen har jag blivit en riktig partypingla i vissas ögon, men jag skulle säga tvärtom! Lyssna bara på detta..:min säng känns så mycket mer lockande en en kväll ute.
Tänk er själva en underbar och varm säng i ett mörkt rum, med ett fåtal tända ljus, en lovelyspotifylista och en bra bok. Inte helt fel! Speciellt inte när man vet att klockan halv sju kommer mobilalarmet ringa.
Ska försöka få med min vän Lisa ut nästa helg eller nästa igen istället!

Som jag sa en underbar dag har det varit. Åkte ner till Hässleholm för att titta på när min kära syster spelade handbollsmatch. Dom vann, duktiga som de är. Sedan bestämde vi oss för att åka vidare till Mormor och Morfar, men lite mat i magen var behövligt för oss alla och nivån var lite för hög i bilen. Tutandes, skrattandes och nästan gråtandes åkte trion fram i den lilla corolan. En och en halv timme senare slutade det trotsallt med att vi satt hemma i mormors och morfars kök med en underbar middag framför oss. Vilket var lika förvånande för oss alla!

Fick skrivit en Julklappslista, så Hansonklanen:
 "ni kan väll skriva ner vad ni vill ha er och glöm inte att köpa allt som står i min ruta"!

Hann även med två rundor yatzy och bubblan. MYCKET MAT och härliga skratt!



Avslutar med en liten bild, och ni ser jag sover nästan redan! Titta noga på texten som pryder min vägg och ta åt er, det gör i allafall jag.
/ Josefine


» fredag

Nu ligger jag här i min säng igen, håller på att skriva en engelsk uppsatts eftersom jag inte varit i skolan idag heller..
Snart är det dags för mig att plocka ihop badkläderna och ge sig iväg till jobbet. Känns egentligen väldigt fel att jobba när man inte har varit i skolan, men det är ju inte för att jag är sjuk jag inte varit där utan för att jag har haft ännu en natt utan någon sömn. Ikväll ska jag faktiskt bara plugga. Ska försöka skriva klart den här uppsatsen. En fredagkväll? Kanske ni tycker, men jag känner att jag kommer må mycket bättre över att ha gjort klart den en att jag ska känna stress på söndag.

Imorgon ska jag till kära mormor och morfar! Har inte träffat dem på ett bra tag så ser framemot att åka dit, men innan dess blir det handbollsmatch i Hässleholm för systern.
Time to English again!
/ Josefine

» handboll!

Idag har det varit en underbar dag! En lugn skoldag och sen iväg till goa kyrkan. Där slängde jag i mig fyra ostmackor och en kopp svart! Pratade de sjudödssynderna och sedan tog jag min cykel bort till alehallen.
Handboll, jag säger bara kärlek till den sporten!
 Att hålla bollen, studsa, göra en stegersättning och trycka ner den i vänstra hörnet! En riktig kick fick jag! 
Angelica tycks dock ha glömt mig för när alla sa: 
-Oh Josse kommer! 
Sa hon:
- Vem är det? 
Haha, ska man våga träffa henne på lördag, eller har hon glömt mig då med?
Iallafall, så känner jag att det inte går ännu. Måste fåtill skolan så handbollen får vänta. Förhoppningsvis kan jag börja snart igen.
Nu ska jag hoppa in i duschen för jag luktar klisterväck!
/Josefine


Angelica och Jag på den gamla goda tiden.


» ny header

Det blev ingen träning ikväll! Istället har jag suttit med datan och pillat lite på en ny header och här har ni resultatet. Haha, ja för att vara nybörjare med det här är jag nöjd. Har även fixat till en ny bakgrundsfärg och en liten söt flik till höger!
Nae nu ska jag gå och sätta på mig pyamas, en kopp te känns lockande!
/ Josefine

» wednesday



Vaknade vid halv tre inatt och kunde verkligen inte somna om, så jag bestämde mig för att gå upp och ta en tidig frukost! Så vid tre till halv fyra satt jag vid mitt köksbord och åt frukost. Det var hur gott som helst! Sen bestämde jag mig trots allt för att försöka sova lite till. Så jag låg där och vred och vände. Somnade runt sju och vaknade en timme senare av att klockan ringde. Alltid lika härligt. Så jag gick ner och kompleterade frukosten och gick sedan och gjorde mig iordning. Mamma tyckte jag kunde ta min pälsmössa för det var väldigt kallt ute, den hade jag nästan glömt av helt och hållet. Så det var riktigt varmt och skönt om öronen när jag cyklade till skolan.

Hade samhällskunskap och det blev fakta varvat med facebook i datasalen. Sedan väntade ännu en håla. Pratade lite med Jenny och sedan satt jag i biblioteket med min trogna klasskamrat Sanna. Några mattetal fick jag gjort. Nu ska jag snart ta och sätta mig med pluggandet igen. Kom på idag att jag inte är nöjd med någonting jag har gjort på gymnasiet en sålänge. Allt jag gör blir bara halvbra så känner att jag måste lägga ner mer energi. Om jag bara hade orkat lite mer..

Hade egentligen tänkt gå och simma idag, men Angelica har lyckats få mig till att biffa till mig på gymmet istället! Friskis hela vecka 46 känns det som!

Ska ta och skicka iväg ett sms till jobbJenny nu innan jag glömmer det igen.
Som jag säger till mamma: -"det går in och ut igen"!

/Josefine

» tisdag

Gud vad jag är trött nu! Helt slut! Kom precis hem från kibox. Känns hur bra som helst. Har fått ur mig all ilska och är pepp för skolan imorgon.
Det blir ett väldigt kort inlägg för min data dör när som.
 Dagen har varit helt okej, kom inte upp imorse så gick senare. Sen har jag bara tagit det allmänt lugnt. Åt tacos med modern min.
Nae nu dör den!
/ Josefine


» monday



Då var det en ny vecka igen! En skön helg har passerat med mycket mys och vila.
Imorse kom jag inte upp ur sängen, efter en mindre lyckad sömnnatt. Så det blev till att stanna hemma från skolan. Sov några timmar på förmiddagen och sen satte jag mig med plugget. Matte, samhällskunskap och läsning har jag ändå lyckats göra. Jag och systern lagade mat och sen cyklade jag iväg till friskis&svettis med Sanna och Emelie. Det var ett tag sedan jag såg dem så det var riktigt kul. Nu ska jag hoppa in i duschen för känner att jag inte är så frääsch, men det ser jag som ett gott tecken på att man förbrännt lite fett! 
En kopp te och en macka ska jag ta och fixa innan jag hoppar i säng, så jag kommer upp imorgon.
Imorgonkväll ska jag och Angelica på kibox. Ser verkligen fram emot att banka skiten ur henne! Haha. Mycket träning får det bli denna veckan då jag börjar få tillbaka den efterlängtade orken!
/ Josefine

» nattinlägg

Klockan är långt över läggdags och jag borde så sova.
Har precis kommit hem från Micke och Monica och det känns som när jag var liten. Tryggheten vissa människor ger mig är obeskrivlig. Dagen har varit fullspäckad med jobb och plugg.
Nu ska jag sova.
/ Josefine


» thursday

Sitter på mitt rum med en filt runt mig och datan i knät. Fryser så har tänt lite ljus också.
Idag har jag varit hemma för hade sån fruktansvärd migrän imorse plus att jag åkt på en mysig förkylning. Så jag sov till ett och sen dess har jag pluggat. Rabblat de olika tyska artiklarna i de olika kasus formerna i mitt huvud i en timme och känner att de nästan sitter där nu. Genetik om de euakaryota och prokaryota cellerna har jag studerat riktigt noga och mamma knäcks av min kunskap! Nu ska jag snart studera statskicket i England och diskutera hur de ser och behandlar de mänskliga rättigheterna!

Ja annars rullar det på ganska okej här, imorgon är det fredag!
Nu ska jag även planera till söndagenslektion!
Får nog sätta igång med pluggandet nu,
Roligt plugginlägg det blev idag!


/ Josefine


» det börjar gå mot jul

Jag vaknar, tittar ut genom fönstret och ser att det ligger snö på hustaken. Visst det är mycket fint och mysigt, men inte här! Slask och blött är inte riktigt min favorit. Hoppades på att en frukost skulle kunna få mig till lite energi, men det fanns inte en chans att jag skulle orka gå till första lektionen. Istället blev det en timmas till sömn för att sedan ge sig iväg till sannarp. Jag har verkligen alltid motvind när jag har som mest brottom till skolan, varför är det alltid så? Tur att man är snabb och jag kom i tid till tyskan. Sen visade det sig att det väntade ännu en håla. NVEU10 måste vara det program som har mest hålor, tycker inte man gör annat en hänger i korridorerna! Fick mig dock ett härligt skratt när jag råkade höra en tjej rapa galet högt i korridor 700. HAHA!
Skrev samhällskkunskapsprovet jag hade missat. En runda på gymmet och biffa mig med Lisa!
När man kommer hem möts man av en sjungfågel sjungades på julsånger. Är inte detta ett bevis på att de börjar gå mot jul?
Nu ska jag ta och lägga mig på golvet och träna kaggen, kan behövas!
/ Josefine

» happy day

Idag är det en sån där dag då allting känns allmänt bra! Sånna dagar man önskar varje dag kunde vara!
Hade såpass mycket ork att jag kunde ta mig iväg till skolan. Jag måste säga att när jag gick in i skolan med Sanna hade jag ett stort leende på läpparna. Det kändes så bra att vara tillbaka. Skoldagen rullade på och jag fick äntligen inlämnat min novell. Sen när alla lektioner var slut var jag på det efterlängtade mötet med rektorn, mentorn, skolsköterskan och mamma. Känns hur skönt som helst och känner mig riktigt tacksam för stödet man får runt omkring sig. Urtrött är jag nu, men det spelar ingen roll för det känns så bra att ha fått reda på all nödvändig information. Nu ska jag ta och skriva över novellen på datan för hade tänkt skicka in lite jag har skrivit till ett lite förlag och veckotidningar och se va det tycker om de. Tycker nämligen det är himla kul att skriva. Det luktar mat i huset så snart är det väll dags att äta. Efter det ska jag ta och sätta mig med skolböckerna och plugga lite. Det blir inget medelpass idag för min del då mitt knä inte vill med mig, så går det när man inte går försiktigt! 
/ Josefine


såhär glad var jag när jag kom hem, in och tog en bild med systers kamera,
 för leendet var inte igår man hade på läpparna!
 

» Sista dagen på ett lugnt lov.

Då var denna helgen slut. Måste säga att den har varit mycket lyckad!Har hunnit med en hel del ändå. Städat vårat lilla hus med hjälp av min syster. Sedan blev det riktig fredagsmys efter jobbet med film och underbara Sanna och Kajsa. Sov länge och pluggade mycket matte igår. Fina brudar kom hem till mig senare på kvällen för att sen dra vidare! Jag gjorde en totalt misslyckad våffelsmet till mig och Kajsa, men den slank ner ändå , något var vi ju tvungna att äta. Ramlade när jag skulle hem så har ett ENORMT blåmärke på mitt knä och känner mig halvt handikappad. Jenny sov här inatt, hon snarkade och hadde sig så kunde inte sova! Nej så allvarligt var det inte, lite små söta knorrljud lite då och då! Kunde dock inte somna så vid halv sju gick jag upp och slängde i mig lite vindruvor och en banan för att dra vidare på HLR utbildning. Mestadels repetition, men endel nya saker har jag tagit åt mig. Nu ska jag bara försöka få tag i personalansvarig på badhuset och kolla runt lite med kommunen om jag får jobba som badvakt i sommar. Hinner inte fylla 17år innan februari då jag tror utbildningen ligger, men kanske kan få dispans. Några goda ord ska jag nog lyckas klämma ur Jenny och Frida på jobbet. Jaja, nog om det! Nu ska jag titta på en film med min lillasyster, sen blir det till att komma i säng tidigt. Det är ju trots allt skola imorgon och jag hoppas verkligen jag ska kunna orka gå hela veckan. Om bara den där förbannadeäckliga sömnen kan fungera...
Nej nu ser vi det från den ljusa sidan och imorgon ska jag ha möte med skolan och detta känns som en otrolig lättnad!
/ Josefine

» torsdag

Vaknade vid åtta tiden av att det kändes som om jag hade sandpapper i hela munnen. Ni vet inte hur det är att vara torr i munnen förrens ni riktigt kännt av hur de känns att inte ha något saliv i munnen alls. Haha, låter väll otroligt intressant. Iallafall så gick jag inte upp då utan låg kvar för jag kom inte ur sängen, men vid halv tio tiden bestämde jag mig för att i alla fall försöka äta lite frukost och se om jag kunde få i mig lite energi på detta settet. Efter frukosten gick jag halvt död upp i sängen igen och vaknade inte förrens klockan två på eftermiddagen. Det känns som om hela mitt lov har gått till att sova och ta det lugnt och som om jag inte har hunnit med någonting alls, men förhoppningsvis ska väll kroppen känna sig någorlunda utvilad tills på måndag så att jag kanske kan gå alla dagarna till skolan. Självklart förstår jag att detta är det bästa för mig i nuläget, men det känns så frustrerande att inte ha någon ork till någonting alls.

Min dag är verkligen inte intressant alls. Bestämde mig iallafall för att komma ut och röra på mig, så ut i blåsten och sprang en runda på kanske 6km. Detta var otroligt skönt eftersom jag inte har tränat på drygt två veckor och känner mig som en riktig soffpotatis!  Segt i benen, men skönt när jag kom hem, sen fick jag även träna min mage eftersom jag utmanat mig själv på facebook och det slutade med att jag låg på mitt rum och gjorde drygt 500 situps.

En god kvällsmat hade mamma fixat  och  sen skrev jag klart min planering tills imorgon. Skrev även klart en donationsfondsenkät som jag ska skicka in till Halmstad kommun.

Nu väntar jag på min trogna granne Sanna, det blir film ikväll.

Imorgonkväll ska jag försöka ta mig ut på nattliga äventyr, annars får det bli på lördag. Om inte både och!
/ Josefine


» Hörde jag någon som sa måla?

Pensel och färg hemma, kunde inte hålla mig!
Så nu har jag målat klart det jag skulle pilla med hela dagen imorgon. Då kan man ju kanske få pluggat riktigt mycket imorgon!
Nu ska jag ta mig en kopp te och sen blire till att hoppa i säng, sjukt trött och hoppas på att jag kan sova lika skönt som jag gjorde förra natten!


» wednesday

Här kommer ett inlägg, då jag känner att det var ett tag sedan sen förra gången. Ett stycke Josefine sitter här i sin nyinköpta gekås sovtröja. Den är mycket skön! Jag ska snart ta och klä på mig och dra iväg på ett möte, men först ska jag vara kreativ och komma på en planering till mina söta simskolebarn. Dock känner jag att jag inte har en aning vad jag ska göra med småttingarna. Komma på bra övningar till ettåringar är inte det lättaste.

Ja, nae himla skönt med höstlov är det! Har fått sova förvånansvärt mycket, vilket är ett mirakel i mina ögon. Tar det bara allmänt lugnt och imorgon ska jag plugga hela dagen hade jag tänkt, då jag ligger två prov efter. Eller hela dagen var till att ta i, men ett bra tag. Jag håller nämligen på att måla min vägg, inget lov utan en pensel i handen! En av mina favorit sysslor. Kan faktiskt erkänna att jag valde byggmåleri i tredje val, hade tänkt ha det som andra men det tyckte inte mamma. Påtal om gymnasiet är det en av det största anledningarna till att jag har skaffat blogg. Ska nämligen åka iväg och plugga i London nästa höst. Då kan ni här hemma hålla koll på mig så att jag inte är allt för busig i storstaden. Så min blogg kommer till största del handla om min vardag, räkna inte med några dagens outfit från mig utan mest text. Ska självklart försöka klämma in så mycket bilder som möjligt, då jag vet att det är det man tittar på när man går in på en blogg.
Därför kommer denna söta bilden från min underbara mobil på mina penslar som mamma letade fram igår.
/Josefine