» wednesdayVaknade vid halv tre inatt och kunde verkligen inte somna om, så jag bestämde mig för att gå upp och ta en tidig frukost! Så vid tre till halv fyra satt jag vid mitt köksbord och åt frukost. Det var hur gott som helst! Sen bestämde jag mig trots allt för att försöka sova lite till. Så jag låg där och vred och vände. Somnade runt sju och vaknade en timme senare av att klockan ringde. Alltid lika härligt. Så jag gick ner och kompleterade frukosten och gick sedan och gjorde mig iordning. Mamma tyckte jag kunde ta min pälsmössa för det var väldigt kallt ute, den hade jag nästan glömt av helt och hållet. Så det var riktigt varmt och skönt om öronen när jag cyklade till skolan.

Hade samhällskunskap och det blev fakta varvat med facebook i datasalen. Sedan väntade ännu en håla. Pratade lite med Jenny och sedan satt jag i biblioteket med min trogna klasskamrat Sanna. Några mattetal fick jag gjort. Nu ska jag snart ta och sätta mig med pluggandet igen. Kom på idag att jag inte är nöjd med någonting jag har gjort på gymnasiet en sålänge. Allt jag gör blir bara halvbra så känner att jag måste lägga ner mer energi. Om jag bara hade orkat lite mer..

Hade egentligen tänkt gå och simma idag, men Angelica har lyckats få mig till att biffa till mig på gymmet istället! Friskis hela vecka 46 känns det som!

Ska ta och skicka iväg ett sms till jobbJenny nu innan jag glömmer det igen.
Som jag säger till mamma: -"det går in och ut igen"!

/JosefineKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo