» Onsdag

Har haft ännu en skön dag. Sovit länge, tränat och varit och inhandlat lite praktiska elprylar till resan.
Nu sitter jag och väntar på min fina vän Kajsa. Jag ska laga lite mat till familjen och henne, sedan beger vi oss nog ner på stan för en kopp kaffe på Roberts. Ska bli himla trevligt, får försöka träffa alla nära och kära nu innan jag flyr landet.

Jag kan knappt förstå det själv, men det är bara sex dagar nu. Om en vecka är jag på väg till den årliga bbqn som skolan anordnar. Det kommer vara så mycket att ta in de första dagarna, jag antar att man knappt kommer hinna reflektera helt över vad som egentligen sker. Tänk att imorgon börjar jag tvåan och avslutar min tid som freshman!

Allt känns otroligt bra och jag tror att detta kommer bli något av det bästa jag varit med om. Dock känns det tungt i hjärtat att behöva lämna Jesper, La familja samt alla underbara vänner. De är det jobbigaste just nu och det jag egentligen gått och grubblat över hela sommaren, men jag tror att allt kommer lösa sig.

Försöker att lyssna till mitt undermedvetna motto och tänka att allt sker av en anledning.

Nej nu är det slutskrivet för idag, skickar med min nya profilbild från facebook!/ Josefine


christina
17 Augusti, 2011 - 18:33 / BLOGG: http://stinaslilakrypin.blogspot.com

Ja klart svårt att lämna kärleken och de närmaste. Men nu är det ju änkelt att hålla kontakten. Detta kommer bli så bra och London är ju jnte världens ände precis.

Många lycko kramar.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo