» JOSEFINE ÄR TILLBAKA

Ja, så sant som sagt. Nu är jag här igen, vet att det var ett tag sedan jag skrev någonting nu och Lisa frågade om  jag hade slutat blogga.
Men nej det har jag inte, bara en liten paus på sådär en vecka. Haha.

Igår var det en helt vanlig fredag med skola och jobb, sedan när jag kom hem stannade jag hemma för jag kom tyvärr inte in hos Sebbe, men lika glad för de är jag. Stormade familjen Greens hus vid halv elva, och jag kan säga att Lasse var ganska förvånad när han kom för att öppna dörren. Fick lånat den femte boken om lille Harry Potter, håller nämligen på och läser den serien nu. Kände att någon gång i min ungdom ska jag göra det och nu var rätta tillfället.

Nu har jag precis skrivit över en hel hög med anteckningar till datorn och ska snart gå ner och fixa en liten lätt kvällsmat med systern. Tror att jag får skynda på mitt skrivande så att hon inte blir alldeles galen där nere i köket. Var ute och sprang innan idag och det var verkligen underbart! Perfekt väder, luften var alldeles klar och go.

Ikväll ska jag hem till en god vän på lite fest tror jag, om jag inte bangar, men ne de gör jag inte!
Imorgon är det jobb på Actic som gäller och jag ska vara med på vuxencrawlen nu i vår också, så två till timmars betald lön! AWESOME!

Visst är jag en gud på att rita! Haha!

Nu står syster på mitt rum och klampar!
/ JosefineKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo