» Måndag

Oh, vad denna dagen är bra!
Vaknade alldeles utvilad och skolredo, mamma var dessutom så snäll att hon körde mig till skolan så jag slapp gå. Det rullade bara på och trots att man var lite seg under sista lektionen känns det så underbart att vara tillbaka i skolan! Och ja, jag menar det! Den här terminen ska inte sömnproblem eller deprissioner få hindra mig till att visa och klara av mina ambitioner, nu gäller det!
Vid tre minuter i halv tre slutade jag för dagen och Kajsa tyckte det var dåligt av min lärare att gå över två minuter då hon satt och väntade utanför med min kofta. Som jag nu har gosat in mig i! På med alla kläder och slänga ner lite böcker i väskan sen var det bara till att börja vandringen hem. Gjorde en kopp te och en macka som jag sedan tog upp på mitt rum.
Klickade igång datorn och öppnade mailen. Tog bort alla sjuttioellvatusen mail från facebook och hittade mitt i allt ihop ett mail från Leif Karlborg, ni kan tro jag blev nervös och bestämde mig för att läsa igenom de  nya från jobbet först.
Nu var den stora frågan, ska Josefine Andersson få dispens eller inte?
Han verkade bara positiv och tyckte att jag skulle anmäla mig till steg 1:an i april, så skulle han bara överlägga det med styrelsen, men säger han det känns det som ett ja då han är högsta hönset!

SÅÅÅ JAAA!
BADVAKT HERE I COME!
NÄSTA ÅR KOMMER NI SE MIG GLIDA PÅ TYLÖSAND SOM LIVRÄDDARE! WIHHO!

Nu väntar jag bara svar från badet och brottet, så kanske det blir där man kommer spendera sommaren?
Självklart ska jag söka en hel hög jobb till, men det känns så positivt!
Har en stor glädje aura runt mig och kinderna är alldeles bulliga för att jag ler!

Nu ska jag skriva över lite anteckningar från dagens lektioner och sedan ska jag bara ta det lugnt innan det är dags för mig att gå iväg till Alehallen. Ska nämligen träna handboll!

Som min vän Kakan säger:

" HA DET GOTT, IGELKOTT"
 Världens bästa pulkamössa direkt importerad från det kalla Norrland!

/ Josefine
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo