» Söndag

Oh, luften har helt gått ur mig sen jag kom hem från jobbet! Det blev mycket mer intensivare idag än vad jag är van vid. Nu är det två nya grupper, och dom här barnen är äldre och då blir det för mig att simma ifatt dem! Sen efter tre och en halv timmes jobb duschade jag och sen var det till att ladda batterierna inför två timmars vuxencrawl med en macka. Så nu i fortsättningen kommer det bli sex timmars jobb istället för tre och en halv. Ska snart sätta mig och fylla i lite lönelappar och det kommer kännas gött med de där extra timmarna! Märkte ni så mycket siffror och timmar det kom in i den här delen, blir förvirrad själv bara jag ser det. Haha!

Nu har jag därför precis vaknat. Hade tänkt att jag skulle läsa, men somnade ifrån Harry. Plockade precis undan lite kläder och böcker som låg på golvet och fann en sån söt lapp från systern. Puss på henne! Ska gå ner och sätta på en kopp te tror jag nu och slänga mig i soffan framför handbollen. Sen ska jag försöka skriva lite på tyskläxan innan Sanna kommer in för I robot.

Slänger med en bild på min babysister när vi var i Skandinavium förra veckan och hejade fram Sverige till vinst, nu hoppas jag alla andra som är nere i Malmö också lyckas med det. Du är söt Filli, dock är bildkvalitén inte den bästa./ JosefineThorfatima
28 Januari, 2011 - 17:40 / BLOGG: http://thorfatima.blogh2o.com

Great site!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo