» 31 mars

Ligger halvt död, men uttråkad nog till att faktiskt ta mig tid till att skriva några rader. Har åkt på de amerikanska bakterierna nu! OCH de pallade inte min kropp av. Kan medge att jag strävade emot hela helgen, då jag vägrade ligga hemma och vila i kaoset här hemma. Min psykiska hälsa hade fått flipp av att höra skrik, tjat, gnäll, bråk och tårar när man själv mår dåligt. Så har försökt att inte spendera så mycket tid här hemma, vilket såklart fick betalas med att jag är dålig och legat i sängen hela dagen. 
Det är ingen höjdare, saknar min mamma och syster som alltid ställer upp och passar upp en lite extra när man är dålig. Och så saknar jag innehållet i vårat kylskåp hemma i Sverige. För nu har det bara blivt helt totalt fel, kände inte för något som fanns innan idag så blev en påse pretsels??!!! 

Nä i all klagan har jag de fint, har roliga helger att se fram emot!
Hälsningar från sjuklyan!


Bestemoster
01 April, 2014 - 00:41

Hej, hej vad trist att du är sjuk, stackare! Man längtar nog alltid efter sin mamma när man är sjuk ;). Tack så mycket för din brevhälsning! Den kom idag med posten, lagom till Olas födelsedag :)
Krya på dig nu! Kramar K

Christin
06 April, 2014 - 00:41

Hej Josse vad jobbigt när man inte mår bra så långt från mamma. Men hoppas att du nu mår bättre och hittar något som passar dig i kylskåpet. Hoppas det funkar bra annars i stora landet och att du har hittat lite goa vänner.
Ha det så gott och En STOR KRAM till dig / Chrisitna


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo