» Dagens skrift

Hej!
Hoppas allt är otroligt fint och att ni har lika fint väder som jag har här hemma i Halmstad.

Efter ett tungt, men snabbt första år på Sannarpsgymnasiet har jag nu sommarlov. Jag åkte iväg med famlijen till Alanya för en veckas mycket välbehövlig "batterifyllare". Dagarna var de samma, men ack så underbara. Sola, bada, läsa, sova, äta och trevligt sällskap. Vad mer kan begäras?

När jag väl kom hem fick jag till min stora förvåning reda på att jag hade fått jobb på Grand Hotel och det var en stor lycka. Allt mitt slit med CV hit och dit hade äntligen givit resultat! Så förmiddagarna spenderas till att städa upp efter hotelgäster som besöker denna fina sommarstad( så länge det är fint väder vill säga). 

Jag håller nu på att ladda upp för fullt för en termin av studier i London, vilket är huvudanledningen till denna blogg. Därför tyckte jag det var på tiden att jag kom igång med skrivandet igen, så att man även kan följa dagarna innan jag flyr landet.

Idag har jag haft besök från Knäred. Kusinen Hanna och jag har legat och glassat i solen här hemma, i min bastu till trädgård. Väldigt trevligt, med tanke på att vi inte ses speciellt ofta. Jag ska nu ta och svara på ett mail jag fått av min vän i USA. Sedan laddar jag för arbete fram till Onsdag med ett pass på SATS. Får förhoppningsvis besök av min fina pojkvän Jesper sen.

/ Josefine