» 20 april

En otroligt tung vecka med barnen, med akut samtal till mamma där hemma om barnuppfostran. Till familjeråd.
Avslutades dock med ett leende på läpparna om att jag har hamnat i en underbar familj. För trots att vi har våra brister och tunga dagar kan vi vända oss till varandra. Glad påsk på er där hemma!! 
 
 

» 14 april

Gud vilken urmysig helg jag har haft!!
Som jag kan leva på den här minisemesern de här kommande intensiva 10
dagarna jag har framför mig. 
Sitter nu på penn och väntrar in mitt tåg hem, tar tyvärr allt för lång tid att förflytta sig från Lynbrook och Scarsdale. Måste byta tåg och tågstation inne i city så tar mig 2,5timme.
Har hunnit med så mycket sen lördags, men inte behövt stressa mer en en gång. Tempot är så himla högt i vanliga fall så detta var precis vad jag behövde!
 
I lördags var jag och Frida i White Plains på en mall och lyckades införskaffa mig två par byxor. behövde verkligen det, då jag slitit sönder ett par sen jag kom hit. Blev ett par mörka bootcut från Gap. Känner mig lite obekväm, eller ovan i dom, men så jäkla snyggt på andra. Så fick bli ett experiment. Betalade ynka 130kr!! 
På kvällen blev de in till stan i klackar och biomys tillsammans med Andrea och Cajsa! Så underbart, lättsamt och lyckligt!
 
Igår spenderade vi hela eftermiddagen på en filt i 25 gradig sol! Våren är här!! På kvällen blev de pizza mys i vardagsrummet och senare mtv music awards från Cajsas säng! 
 
Idag har vi varit duktiga och varit på gymmet, efter ett svettigt pass, en skön lunch i solen, mysig promenad genom scarsdale var det dags att åka hem. 
 
Toppen helg! 
Läs Cajsis mycket roligare blogg om ni letar efter bloggar!!  nattstad.se/cajsaaupair
 
 

» 12 april

Tar tillfället i akt och slänger in ett inlägg, då jag sitter på tåget utan headset. Vilket känns tomt och obekvämt. Jag är påväg upp till min kära London, numera New York vän Cajsa, för en
weekend hos henne. Ska bli så otroligt skönt att få komma hemifrån och bara umgås! Planerna är nog att försöka gå ut, men först införhanla lite kläder till detta. Vilket INTE innebär de trashiga kläderna tyska och amerikanska brudar har på sig, dömande, men sant!!
Igår va jag ute med en Sarah, en tjej från Australien. Blev pubhäng, vilket var lyckat! 
Cutie Claire igår!
 

» 10 april

 
 
Dagarna, timmarna, dom bara springer iväg!!
Har avverkat en lång sjuklig period sen jag skrev sist. Slutade med antibiotika för mitt öra, är dock inte förvånad. För jag åker alltid på allt! Hade en supermysig helg, den har jag glatt mig åt hela veckan. Vilket faktiskt behövs som en påminnelse när man bara sliter. För dom stunderna jag hade i helgen är ovärdeliga. 
Hade fin besök av min kära kusin från fredagen till lördagen och vi myste inne i stan hela soliga lördagen och avslutade med hockey i Madison square garden. 
På söndagen tog jag mig till Astoria, Queens där jag mötte upp Jeff. Var kanonfint väder så vi satt ute och brunchade. Tog oss sedan ner till downtown, mötte upp Felix och Daniel. Avslutade med middag och mys!
 
Men som sagt nu är det snart helg igen och jag vet inte riktigt vad jag gör uppe vid den här tiden. Har min tidiga dag imorgon, så ska upp om fem timmar.
 
Kan slänga in att jag idag fick min geekbok som jag skickat efter hemlevererad. Oxford english grammar heter den och är en slags uppslagsbok för engelsk grammatik. Så nu ska jag snart ta tag i plugget igen. Vet inte om jag nämnt det tidigare, men börjar på college i juni för en förberedande kurs till TOEFL testet. Beroende på hur det går ska jag sen avgöra vad jag mer ska läsa för geekkurs. 
 
De är inte mycket, men lite från mig. Hoppas ni glädjer er åt det lilla!
/ Josefine
 
 
 
 

» 31 mars

Ligger halvt död, men uttråkad nog till att faktiskt ta mig tid till att skriva några rader. Har åkt på de amerikanska bakterierna nu! OCH de pallade inte min kropp av. Kan medge att jag strävade emot hela helgen, då jag vägrade ligga hemma och vila i kaoset här hemma. Min psykiska hälsa hade fått flipp av att höra skrik, tjat, gnäll, bråk och tårar när man själv mår dåligt. Så har försökt att inte spendera så mycket tid här hemma, vilket såklart fick betalas med att jag är dålig och legat i sängen hela dagen. 
Det är ingen höjdare, saknar min mamma och syster som alltid ställer upp och passar upp en lite extra när man är dålig. Och så saknar jag innehållet i vårat kylskåp hemma i Sverige. För nu har det bara blivt helt totalt fel, kände inte för något som fanns innan idag så blev en påse pretsels??!!! 

Nä i all klagan har jag de fint, har roliga helger att se fram emot!
Hälsningar från sjuklyan!