» Julen 2010

Jag börjar inlägget med en hel hög bilder:passade på att ta fram systers kamera och fotografera när man klätt upp sig, hör inte till vanligheterna nu med tiden att jag tar bilder på mig själv.babysister var mycket fin med och självklart skulle vi ta en liten bild på oss pinglor!

Syster Felicia.Mamma kom hem och våran lilla bil färdades till kusinerna där tomten kom med UNDERBARA KLAPPAR!nästa dag åkte vi till Ängsbo där hela Hanson klanen samlats, efter gröten väntade pulkabacken, på bilden kusin Hugo.Se upp i backen, här kommer morbro och Fanny!Hejdär, josefine blev blötast, hon hade inga termobyxor och åkte längst!Ett stycke frusna brudar tar åk paus.Alla kusiner utom Viggo, som gått in för att de va kallt. Lika?In och värma oss, haha, tekniska killar här va!Hanna Hanson, med sin opererade och ingipsade hand.Näst minst i skaran, men den som syns och hörs mest. PUSS GUMMAN!Flickorna F(rida &elicia)

Granen stod så grön och grann i stugan, den får avsluta.


Summary:

En lyckad jul. God, men dock alldeles för mycket mat. Jag klarade mig galant som herde och det och pulkaåkningen var det mysigaste under denna jul. Har fått de finaste paket man kan tänka sig av alla nära. Nästa år ska bli ännu mysigare, då jag ska sänka julkraven ännu mer. Mindre stress och mer glädje. Imorgon kommer ett längre skrivinlägg.

/ Josefine


neah
26 December, 2010 - 23:26 / BLOGG: http://neahenglund.blogg.se/

ojojoj fina egopics!:D

Christina
26 December, 2010 - 23:26 / BLOGG: http://stinaslillakrypin.blogspot.com/

Ser ut att barit en bra jul och så härligt när man träffas alla i familjen och myser.

Du är ju så fin på kortet med klänningen

Många kramar på dig


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo