» montag

Känns det inte som tiden rinner iväg. Önskar jag kunde få stanna tiden, hämta andan och sedan komma tillbaka igen. Men det är ju bara drömmar, men de är sköna att ha när det känns lite allmänt mörkt.
Klass NVEU har tillbringat dagen på café strandgatan tjugo.Allt från livets mening, stress och oskyddat sex har diskuterats. Mycket mysigt, givande och värdefullt. Efter två koppar svart kände jag mig ganska pigg! Med betoning på ganska. Haha!

Nu ligger jag med datorn i knät  här i min säng, tar mig en lite powerpaus, innan det blir tyska och engelska studier. Får se om Josefine kommer iväg till friskis eller om det blir en liten promenad runt Halmstad city ikväll!

Införskaffat mig en långklänning i helgen, så håller tummarna på att den sitter perfekt på mig på Lördag och att kroppen ser lite piggare ut! Efter skolan imorgon ska jag till vårdcentralen och se om jag kan få lite tips på vad jag ska göra med min hud. Kallt ute och lite sömn= sönderriven hud, flammigt ansikte och spruckna läppar. Ska se om han kan skriva ut något för klådan och be att han lyssnar på mina lungor. Och nej jag är inte 75, även om jag låter som en gnällkärring!


Här kommer en redigerad bild på mig som jag tog för tio minutersedan, känner mig lite dark and twisty så tyckte gott jag kunde lägga en mörkare nyans på bilden, ser heller inte lika sleten ut. Räcker att min klass får ser mig som ett lik! Haha, ATTENTION WHORE? Hell no
/ Josefine
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo