» torsdag

Vaknade vid åtta tiden av att det kändes som om jag hade sandpapper i hela munnen. Ni vet inte hur det är att vara torr i munnen förrens ni riktigt kännt av hur de känns att inte ha något saliv i munnen alls. Haha, låter väll otroligt intressant. Iallafall så gick jag inte upp då utan låg kvar för jag kom inte ur sängen, men vid halv tio tiden bestämde jag mig för att i alla fall försöka äta lite frukost och se om jag kunde få i mig lite energi på detta settet. Efter frukosten gick jag halvt död upp i sängen igen och vaknade inte förrens klockan två på eftermiddagen. Det känns som om hela mitt lov har gått till att sova och ta det lugnt och som om jag inte har hunnit med någonting alls, men förhoppningsvis ska väll kroppen känna sig någorlunda utvilad tills på måndag så att jag kanske kan gå alla dagarna till skolan. Självklart förstår jag att detta är det bästa för mig i nuläget, men det känns så frustrerande att inte ha någon ork till någonting alls.

Min dag är verkligen inte intressant alls. Bestämde mig iallafall för att komma ut och röra på mig, så ut i blåsten och sprang en runda på kanske 6km. Detta var otroligt skönt eftersom jag inte har tränat på drygt två veckor och känner mig som en riktig soffpotatis!  Segt i benen, men skönt när jag kom hem, sen fick jag även träna min mage eftersom jag utmanat mig själv på facebook och det slutade med att jag låg på mitt rum och gjorde drygt 500 situps.

En god kvällsmat hade mamma fixat  och  sen skrev jag klart min planering tills imorgon. Skrev även klart en donationsfondsenkät som jag ska skicka in till Halmstad kommun.

Nu väntar jag på min trogna granne Sanna, det blir film ikväll.

Imorgonkväll ska jag försöka ta mig ut på nattliga äventyr, annars får det bli på lördag. Om inte både och!
/ Josefine
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo