» Time to say goodnight

En underbar lördag börjar för mig gå mot sitt slut. Många är säkert påväg ut, men inte Josefine. Tydligen har jag blivit en riktig partypingla i vissas ögon, men jag skulle säga tvärtom! Lyssna bara på detta..:min säng känns så mycket mer lockande en en kväll ute.
Tänk er själva en underbar och varm säng i ett mörkt rum, med ett fåtal tända ljus, en lovelyspotifylista och en bra bok. Inte helt fel! Speciellt inte när man vet att klockan halv sju kommer mobilalarmet ringa.
Ska försöka få med min vän Lisa ut nästa helg eller nästa igen istället!

Som jag sa en underbar dag har det varit. Åkte ner till Hässleholm för att titta på när min kära syster spelade handbollsmatch. Dom vann, duktiga som de är. Sedan bestämde vi oss för att åka vidare till Mormor och Morfar, men lite mat i magen var behövligt för oss alla och nivån var lite för hög i bilen. Tutandes, skrattandes och nästan gråtandes åkte trion fram i den lilla corolan. En och en halv timme senare slutade det trotsallt med att vi satt hemma i mormors och morfars kök med en underbar middag framför oss. Vilket var lika förvånande för oss alla!

Fick skrivit en Julklappslista, så Hansonklanen:
 "ni kan väll skriva ner vad ni vill ha er och glöm inte att köpa allt som står i min ruta"!

Hann även med två rundor yatzy och bubblan. MYCKET MAT och härliga skratt!Avslutar med en liten bild, och ni ser jag sover nästan redan! Titta noga på texten som pryder min vägg och ta åt er, det gör i allafall jag.
/ Josefine
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo