» Onsdag

Dagens inlägg får bli den insändare jag skickade in till Håkan precis.
Ska nu ta och hoppa in i duschen efter ett galet jobbigt pass med Sanna.
Sedan blir det  en stor kopp te och matematik!
Men som sagt här kommer en text om varför man ska välja den linjen jag valt.
ENYOJ!


Natur Europa, ett självklart val:

Nu är det snart dags för omvalen för alla 95or. Är ni verkligen säkra på att ni valt den rätta linjen, eller börjar ni tveka? Och hur vet man att man valt rätt linje och att denna kommer leda till en stor utveckling för vidare studier? Det är så mycket annat som snurrar i huvudet att det är en omöjlighet att veta vad man verkligen vill. Jag upplever fortfarande att ena dagen känns framtiden och livet solklart, medans det nästa dag känns som man inte alls vet vem man är. Att välja den naturvetenskapliga linjen var därför ett mycket bra val. Drömmarna om att bli läkare finns kvar, men dörrarna står fortfarande öppna till att välja vad jag vill.

I klasserna på grundskolan är det många olika typer av individer och det finns en av varje sort. Trots att man i slutet av nian är väldigt sammansvetsade, var det en frihet för mig att börja i en klass där de flesta var lika studiemotiverade som jag var. Att ta skolan seriöst under skoltid är en självklarhet i vår klass, medans vi tar oss tid till andra saker utanför skolan. Är det då så att vi är nördar och töntar allihop, för det är väll oftast så man uppfattas om man läser natur?  Jag tror att jag pratar för alla i min klass när jag säger att vi är stolta över att gå NVEU. Låt oss framstå som nördar. För tillsammans ska vi ta oss igenom den bredaste linjen och det är status.

Moroten som hängs framför en och dyker upp under första terminen i tvåan gör bara att man fortsätter kämpa lite extra. Att på egen hand med jämnåriga få ge sig ut i Europa är inte bara en fantastisk upplevelse, utan även en plats där man växer som person. Nu gäller det att själv ta ansvar för sina handlingar.  Är det inte en otrolig möjlighet att få lära känna en helt ny kultur och utveckla sina språkkunskaper?

Känner du att du är studiemotiverad, men inte har toppbetyg i allt? Sådana fall gör det ingenting, för alla är vi olika. Det märks tydligt i vår klass att det är stor spridning mellan varandra, men alla respekteras som den är. Har du bara viljan så kommer du längre än vad du tror.

Passade detta in på dig? Då du är en studiemotiverad elev, som vill komma i en klass där du känner dig hemma. Uppleva minne som varar resten av livet samtidigt som du utvecklar ditt språk. Började en nyfikenhet växa? Då tycker jag att du ska ta reda på mer information om denna linje, för det är aldrig försent.  Det är verkligen så att Natur Europa är det säkra valet, då du får hela paketet.

/ Josefine

 
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo