» skivstång, tatuering, 1:a kvadreringsregeln

Kunde inte sammanfattat dagen bättre än vad jag precis gjorde med rubriken.
Fick snålskjuts till skolan av mamma vid kvart i elva där det sedan väntade en bra dag. Matematiken har verkligen blivit så mycket roligare nu på sístome, vilket jag är glad över. Tappade suget för matte i höstas, men nu är det tillbaka igen!

De individuella valen är gjorda och det känns alldeles toppen, såhär ser det ut:
Matematik E, Tyska steg 4 och 5, Engelska C.
Hade jag fått välja hade jag velat gå varenda kurs, men det här blir toppen.
 Full behörighet när jag tar steget ut från Sannarp.En ny kamera är ett måste innan London vistelsen!
Tacka vet jag min Mini, men bra kamera har den inte!

När skolan var slut gick jag hem för att sätta in en bit paj i mikrovågsugnen. Skönt med en tidig middag när ett träningspass väntar. Har så svårt för att äta sent på kvällen efter träningen så att bara kunna dricka en kopp te och koka några ägg är alldeles perfekt för mig. Det ska bli spännande att se om de inbygda rutiner man skapat kommer fungera i London. Vem vet? Måste införskaffa mig ett par nya joggingskor  till hösten känner jag. Oh så mycket pengar jag måste tjäna in!

Har under minst två år varit extremt sugen på en tatuering. Först funderade jag på att göra en på handleden, men nu har jag beslutat mig för var och vad jag vill ha. Därför sitter jag och googlar runt lite och frågar vänner om tips. Känner att jag antingen vill göra den nu i vår eller i slutet av sommaren, vet nämligen inte om det är så bra att vara i solen med en ny tatuering. Jaja, det är ju trots allt Mamma som har högsta ordet, men tror att hon börjar acceptera mitt beslut om att rista in några rader på min hud innan jag fyller 18.

Nae nu ska jag duscha, för luktar äckligtäckligt!

/ Josefine
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo