» 4 Oktober

Vad gör ni när john blund inte vill komma till er?
Säg inte räkna får, för det funkar verkligen inte!
Kunde inte sova igår, försökte med det mesta. Värmde mjölk, åt banan, läste, andades i fyrkant, bytade sida en sådär hundra gånger, men utan resultat. Klockan fyra bestämde jag mig för att gå ner och plocka ut lejonkungen bland filmsamlingen( vilket består av drygt 100 barnfilmer) Jag kom ungefär till scenen då Simba och Nala är på en elefantkyrkogård, sen hade jag slocknat.
Vaknar sedan till Elton Johns vackra toner och eftertexten. Tänker att gud vad bra,  nu ska jag få lite sömn. Men när jag väl stängt av datorn kunde jag återigen inte slappna av. Ganska komiskt!

Har därför tryggt i mig mängder av kaffe idag och besöker toan var och varannan timme, då kaffet går rakt igenom mig. Det har varit en allmänt seg dag, sådana som man bara vill slänga i papperskorgsmappen.

Fick dock en liten present från Nordirland, nämligen choklad. Står på asken:
" Oh sure, so it sounds a bit crazy: the idea that chocolate make the world a nicer place to be. But hear us out. Because at Bulters, when we look at one of our crunchy hazelnut pralines, we don´t see a chocolate. What we see is a little moment of happiness."

Så har alltså precis stoppat i mig lite glädje.

Nu ska jag därför ut och förbränna "glädjen" och sedan blir det mattekväll. Första matte c provet imorgon, är riktigt nervös!

Hoppas allt är bra med er där hemma.
Puss till mamma och Filli, jag längtar efter er!
Filli ♥
04 Oktober, 2011 - 19:58 / BLOGG: http://fillisfoto.blogg.se/

Vi längtar efter att få se dig med!

Puss/f♥

Eva
04 Oktober, 2011 - 19:58

Tänk att Lejonkungen alltid funkar för dej, synd att du vaknade till eftertexten.

Sara
04 Oktober, 2011 - 19:58

Hej Josse! Kul att läsa bloggen :D Men en grej som ofta funkar för mej när jag inte kan sova det är att lägga sig i sängen, blunda, slappna av och tänka att jag är i en hiss. Hissen går djupare och djupare ner men stannar aldrig. Den går bara neråt hela tiden. Funkar för mej ibland, fast jag har inte sådär jättesvårt för att sova.. men prova det :D Hälsa alla i London!

Kerstin Hansson
10 Oktober, 2011 - 19:58

Om att inte kunna sova. Jag brukar tänka på något som inte har så stor betydelse men ändå får fantasin att gå i gång. Exempelvis hur jag skulle inreda hallen, vilken klänning jag skulle köpa och hur den skulle se ut... Det brukar funka. Grejen är att då släpper man jobbiga tankar och ka sätta fokus på något man gillar, och man slappnar av och somnar. Kramis


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo