» 12 September

Hej och hallo i mitt svampiga Sverige! Hoppas allt är fint där hemma!
Jag sitter just nu och skypar med älskade Jesper. Har precis avslutat en måltid med Cath, eller ah det blev lite hastidgt avslut när Peter skriker från övervåningen:
-MUUUM! Come here, Ellie pood in the water!!
Så vi fick avsluta där.

Skolan var som vanligt, gick och lämnade in min busslapp och sände iväg ett brev på hålan!

Nu ska jag snart ut på en powerwalk innan det blir plugg, men först ska jag ta ett litet snack med fina mamma!Jag satt och åt en underbar Ben &Jerrys med Lisa förra veckan.
Den kostade bara 22 svenska kronor för en halvliter, så det var ett kap vi var tvugna att unna oss.
Med fin utsikt dessutom på en park i Richmond Hill.

/ Josefine


Kerstin Hansson
12 September, 2011 - 20:53

Heeeeeejjjjj gumman! Hoppas att allt är bra, vilket det verkar vara förutom magsjuka och migrän :(. Vi har haft fullt upp några dagar så jag har inte kollat bloggen på ett tag, jag ska dock bättra mig, lovar! Hugo är jättenöjd att ha fått ett kort från LONDON! och naturligtvis att det var från dig. Tusen tack, verkligen uppskattat! Helgen avlöpte med kalas för Hugge, fredag och lördag... Taco och exotisk planka med kladdkaka. Mysigt och lugnt. Till helgen spelar Hugo sin sista utomhuscup för året och simskolan har börjat.Det börjar bli höstväder, med mycket regn och blåst, fast skönt springväder fortfarande. Funkar grafritaren än? Sov nu så gott vännen, du är saknad!

Massor av kramar K


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo