» 19 September

Ännu en engelskmåndag avklarad och det är snart dags att hoppa ner i sängen. Det har varit full rulle hela dagen, precis som vanligt. Efter skolan gick jag och Lisa och köpte glass, och jag kan säga er att glass vill jag inte ha på en månad minst. Krängde nästan en enliters förpackning till kvällsmat. Ett under att jag inte spricker, men det var första och sista gången jag äter glass till kvällsmat.

Kvällen har spenderats hos Lisa och vi försökte få lite tyska gjord. Inlämning som väntar imorgon. Den är fortfarande inte helt klar, men ska slipa på det sista på hålan imorgon.

Pratade med mamma, filli och jesper på skype innan.
Mår bra av att höra era röster!

Nu ska jag krypa ner i min säng!

/ JosefineKerstin Hansson
20 September, 2011 - 00:14

Hej gumman.

Hoppas att allt är fint med dig! Jag sitter hemma idag och ska försöka lära mig att räkna ut pensionsförmåner... Vilket går så där :(. En fint tatuering har du också skaffat dig!, det gjorde ont va? jag minns fortfarande när jag gjorde min. Träffade Eva och Filli igår. Filli var ytterst onöjd med kycklinglasange och Eva med sitt hår ;)Vi försökte även planera lie inför mamma & pappas stundande bröllopsdag, och kom halvlångt in i ett menyförslag... Shoppa & plugga på! Massor av kramar K


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo