» 10 april

 
 
Dagarna, timmarna, dom bara springer iväg!!
Har avverkat en lång sjuklig period sen jag skrev sist. Slutade med antibiotika för mitt öra, är dock inte förvånad. För jag åker alltid på allt! Hade en supermysig helg, den har jag glatt mig åt hela veckan. Vilket faktiskt behövs som en påminnelse när man bara sliter. För dom stunderna jag hade i helgen är ovärdeliga. 
Hade fin besök av min kära kusin från fredagen till lördagen och vi myste inne i stan hela soliga lördagen och avslutade med hockey i Madison square garden. 
På söndagen tog jag mig till Astoria, Queens där jag mötte upp Jeff. Var kanonfint väder så vi satt ute och brunchade. Tog oss sedan ner till downtown, mötte upp Felix och Daniel. Avslutade med middag och mys!
 
Men som sagt nu är det snart helg igen och jag vet inte riktigt vad jag gör uppe vid den här tiden. Har min tidiga dag imorgon, så ska upp om fem timmar.
 
Kan slänga in att jag idag fick min geekbok som jag skickat efter hemlevererad. Oxford english grammar heter den och är en slags uppslagsbok för engelsk grammatik. Så nu ska jag snart ta tag i plugget igen. Vet inte om jag nämnt det tidigare, men börjar på college i juni för en förberedande kurs till TOEFL testet. Beroende på hur det går ska jag sen avgöra vad jag mer ska läsa för geekkurs. 
 
De är inte mycket, men lite från mig. Hoppas ni glädjer er åt det lilla!
/ Josefine
 
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo