» 14 april

Gud vilken urmysig helg jag har haft!!
Som jag kan leva på den här minisemesern de här kommande intensiva 10
dagarna jag har framför mig. 
Sitter nu på penn och väntrar in mitt tåg hem, tar tyvärr allt för lång tid att förflytta sig från Lynbrook och Scarsdale. Måste byta tåg och tågstation inne i city så tar mig 2,5timme.
Har hunnit med så mycket sen lördags, men inte behövt stressa mer en en gång. Tempot är så himla högt i vanliga fall så detta var precis vad jag behövde!
 
I lördags var jag och Frida i White Plains på en mall och lyckades införskaffa mig två par byxor. behövde verkligen det, då jag slitit sönder ett par sen jag kom hit. Blev ett par mörka bootcut från Gap. Känner mig lite obekväm, eller ovan i dom, men så jäkla snyggt på andra. Så fick bli ett experiment. Betalade ynka 130kr!! 
På kvällen blev de in till stan i klackar och biomys tillsammans med Andrea och Cajsa! Så underbart, lättsamt och lyckligt!
 
Igår spenderade vi hela eftermiddagen på en filt i 25 gradig sol! Våren är här!! På kvällen blev de pizza mys i vardagsrummet och senare mtv music awards från Cajsas säng! 
 
Idag har vi varit duktiga och varit på gymmet, efter ett svettigt pass, en skön lunch i solen, mysig promenad genom scarsdale var det dags att åka hem. 
 
Toppen helg! 
Läs Cajsis mycket roligare blogg om ni letar efter bloggar!!  nattstad.se/cajsaaupair
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo