» 30 Augusti

Denna dag var det bestämt att alla på svenska skolan skulle ut på en båttår på themsen. Det hade varit mycket trevligt om jag inte hade haft sådan förbaskad nackspärr. Kunde knappt vrida huvudet utan att det högg till. Man fick bäst view om man klev ut på däck, men där stod jag i drag och fick bara ännu mer ont. Nej så jag gick ner och satte mig där det var varmt. Väl framme i ”hamn” delades vi in i lag med uppdrag att ta foto under olika teman. Dock fick detta inte göras innan vi var i Kingston, vilket innebär en 4km powerwalk.  Våran grupp och två andra var så duktiga att vi faktiskt gick dit, medans de andra tog bussen in. Var helt okej tills man fick ett sms där det stod:

-          Are u done soon, cus we are.

Men nehe, då har vi kommit cirka halvvägs!

Mrs Bitterfitta och hennes team blev till slut klara och bestämde med några tjejer för att luncha.

Sushi stod på menyn, något jag aldrig ätit förut. Jag måste säga att det är mycket speciell mat och ännu är jag ingen råfisk älskare, kanske kan härda ut och anpassa mig till det då Lisa gillar det.

Väl hemma hade jag så ont att jag gick och la mig vid halv sju. Vaknade vid fyra tiden att jag låg på golvet och bestämde mig för att klättra upp i sängen. Klockan sex vaknade jag utvilad och pigg igen! WOHOO!

Hoppas ni lever livet där hemma, det gör jag!

/ Josefine

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo