» 31 Augusti - kväll

Sista dagen på min månad har faktiskt varit en bra dag. Det nalkades IELTS på morgonen. Jag och Lisa konstaterade att vi aldrig åkt iväg till skolan så tidigt som idag! Men det är bara till att vänja sig. Lite Matte C stod sedan på schemat och det var allmänt chill då det bara var repetition från Matte B. Sedan väntade en fyra timmars lång håla. Drygt, men ändå okej.

Vi gick ner och höll Charlotte sällskap när hon lunchade på Starbucks. Själv hade man redan tryckt i sig en fesljummen burk keso och en banan! Men man är väll ekonomisk! Lite plugg, facebookande och småprat blev även av.  Sista lektionen ska vi egentligen bege oss iväg för idrott, men idag var vi kvar på skolan. Vår brittiska idrottslärare gick igenom skolans gym, vilket är helt okej! Gratis är gott!

Väl hemma runt halv sex väntade mat och plugg. Sedan bestämde jag mig för att ge mig iväg på en liten löparrunda. Gick riktigt bra enda tills jag sprang vilse. MEN JAG HITTADE HEM!! … (tillslut)

Nu har jag precis duschat och bestämt mig för att sätta klockan på halv sex för ännu en runda. Imorgon ska jag hålla mig till de stora gatorna, men om jag inte uppdaterar imorgon är det för att jag är vilse någonstans i London.

Puss på er där hemma!

/ Josefine

 
En matematik lektion med tio elever, najss!Laddar för löp med te!Off we goo!Kerstin Hansson
02 Augusti, 2011 - 23:01

Hoppas att du hittat hem... Det är lite svårt att leta reda på dig ju ;). Härligt att hitta en bra löparrunda, nu får du ju springa engelskamil, så du lär vara i bra form när du kommer hem... Önskar dig en härlig helg! Ha det så bra, massor av kramar K


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo