» Första dagen på The Swedish school in London

Klockan sex vaknade jag av att mobilenalarmet gick igång, någ den värsta alarm åt jag varit med om. Eftersom jag är inkörd på min tuch telefon började jag dra på skärmen, men utan resultat! Då slog det mig att det var min fina nya samsung jag hade att leka med och fick helt enkelt använda tummen till att trycka på en knapp!

När jag gjort mig iordning och går ner i köket möts jag av blonda, lockiga Peter och Emily. De sitter och äter cherioos and milk. Efter det klär vi på oss och tar bussen till skolan. Där sitter Peter och kittlar mig konstant, medans Lucy tryggt vilar huvudet mot min axel. Det märks att man bor i en stor stad när det tar 45 min att åka 3 km med buss! Men jag klagar då inte!

Väl på skolan får vi lite allmän information och snart skickas vi iväg med vår tillfälliga mentor Ite! Det var i stort sett som en helt vanlig första skoldag, bara att man är i London. Vi satt och luncha med en fin utsikt över Richmond Hill och där stötte jag även på en läsare! Världen är då allt liten när man stöter på en kille som heter Rickard och som läser min blogg! Till råga på allt mötte jag även en av mina kollegor, nämligen bloggerskan Lisa!!

Vi bestämde oss sedan för att gå och göra några ärende in the heart of Richmond. Så nu är mitt oystercard laddat, nytt simkort till mobilen fixat, shampoo och balsam inhandlat, samt ett block till lektionerna imorgon.

Nu har jag precis avslutat tre skype samtal och ska snart krypa ner och läsa lite. Första lektionen börjar klockan 8.45 så får bege mig en timme innan.
Min host mother tyckte det var konstigt att jag åker till England för att ha tysklektioner, men så är det! Imorgon är det Tyska i den mystiska salen på skolan!

Hoppas allt är underbart där hemma!
Nu ska jag gå ner och ta en kopp te och se vad Lucy gör!
/ Josefine


Lisa och Malin just chillin´!Känns som storstan va?


Läsarbild! Jag och LisaSöta Malin göms nästan bakom tidningenAllting är upppackat!Kajsa och jag sitter på mitt skrivbord!Utsikt från mitt fönster, man undrar om det bor barn här?!Kan inte minnas om det var denna eller en annan bild jag la upp igår, men här är i allafall mitt rum!Nyrenoverad toalett har jag alldeles för mig själv.Att bo själv på översta våningen är inget jag klagar över, kan inte annat än vara NÖÖÖJD!felicia :)♥
25 Augusti, 2011 - 22:40 / BLOGG: http://fillisfoto.blogg.se/

Jag är glad att du har kommit till en sån bra familj !<3

Monica
25 Augusti, 2011 - 22:40

Kanonfint ju! Skönt att ha egen toa och dusch :-)

Kerstin Hansson
25 Augusti, 2011 - 22:40

Hej gumman, det verkar som du börjar göra dig hemmastadd. Hoppas att du har det bra!!! Kramar K

Anonym
26 Augusti, 2011 - 22:40

Saknar dig men är glad att du har det bra ! Jag har fått heders platsen på ditt skrivbord ser jag as kalas :D då kan du knappast glömma bort lilla mig! Massa pussar och kramar och inga fler tårar loovee <3 / Kajsa

Linnea
27 Augusti, 2011 - 22:40 / BLOGG: http://obsessionsandbutterflies.blogspot.com

Wuuuuuuääääh. Vill. Med. Åh. Okej, kanske något uttjatat råd MEN: ta vara på tiden. För den kommer gå fortfortfort, och innan du hinner säga Quidditch, är det jul och du är hemma i sverige igen. Sant. Och om ett år kommer du sitta där och förvånas över att du faktiskt bodde i L-O-N-D-O-N, att det inte bara var en dröm alltihop. Sant. För det är så som jag känner nu, att mina nästan fyra månader i London är dimmiga och overkliga och så längt borta att de lika väl aldrig kan ha skett. Konstigt. Gör vad du vill göra i staden, och gör det NU! Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo