» 1 mars

 Live at Grand Central Station 3/1-14 2:03PM
The one and only Statue of liberty
 
Först och främst, jag lever!
Den första arbetsveckan har passerat och andra lördagen i staterna spenderades inne i city!
Har varit en oerhört spännande och händelsefull vecka, men dock så intensiv och krävande. 
Allt börjar falla på plats med schemat och rutiner, men det tar på krafterna. För det är en helt ny livsstil. 

Igår fick jag för första gången i mitt liv höra att jag har en otroligt vacker dotter! Man tackar, det var mer en jag visste själv! Hade "do you wonna build a snowman" på huvudet hela dagen eftersom Frozen har kommit ut på fios, (vilket är typ som viasat) och nu går konstant här hemma, storprinsessan Claire ÄLSKAR filmen. Blev sponsrad med en ny iPhone 5S, så otroligt tacksam över den och är nu kontaktbar dygnet runt igen.
Åkte iväg på en miniutflykt med den lilla bilen, vilken är lite äldre och möttes av blinkande bilar. Tog mig typ fem förbipasserande blinkande bilar innan jag förstod va felet var. Hade glömt sätta på ljuset. Kände mig så extremt blond just då! Satte iallafall på ljuset och kom levandes till mitt mål: SUPERMARKET. Hittade precis de jag ville ha, wasa knäckebröd, avokados, mango(dock rutten inuti), pumpakärnor och mjukost. Blev sedan födelsedagsmiddag med mina host. En go mediumrare köttbit, sparris och bakadpotatis. 

Idag tog jag Long Island Rail Road in till stan, vilket tar typ 25 minuter till Penn Station för första gången och gick sedan några timmar för mig själv och njöt av storstadsbruset. Införskaffade mig på vägen en liten söt väska från H&M, eftersom min plånbok bokstavligen ramlade ur fickan.. Blev även klokare på vad som står på min "önskelista/inköpslista" de kommande veckorna. Mötte sedan upp Emilia och Lina, vilka bor norr och väster om Manhattan. Catchade upp den senaste veckan och strosade runt. Mötte upp en tjej som heter Maja med, som bott här i fem månader och kan därför klassas som NY bo på riktigt. Åt sedan middag tillsammans på en bar och kan ärligt konstatera att jag önskar jag var 17 månader äldre. Känner mig näst intill underskattad i vissa fall, när man ses som ett barn. Låter löljigt, men blev allt för påtagligt en lördag i storstan som denna. Är dock sjukt jäkla lycklig över min tillvaro och trivs som firren i vattnet. 
Om några timmar åker jag in till city igen med min host Daddy och Thomas, för basket i Madison Square Garden. 

Önskar ni kunde varit med mig mina käraste, men vi ses snart! 
/Josefine
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo