» 8 mars

Lördag igen. Har varit en underbar, varm vårdag idag! Var verkligen så behövligt med lite värme och sol. Har varit så trista dagar den här veckan. Ruggigt och kallt! 
Var först på Thomas avslutning i brottning och jag tycker det är så kul att få vara med om sport event här! Ska verkligen bli en trogen supporter när fotbollssäsongen drar igång. Är nästan, men bara nästan sugen på att hjälpa till med träningarna( min host Dad är huvudtränare). Men sen kommer jag till instinkt igen att jag aldrig var duktig på fotboll, så kanske inte så passande. 
Sedan har jag varit på en efterlängtad lunch med vår älskade familjevän Gwenn! Otroligt roligt att se henne igen, då det var snart fyra år sedan sen senast. Har mest tagit det lugnt i eftermiddag. Gick ut på en långpromenad och körde en liten sväng med bilen. Tanken var först att jag skulle hängt med några tjejer ut, men har dratt på mig någon trist amerikansk bakterie och är förkyld. Så blev inget med det, vilket jag ångrar att jag tackade nej till. 
 
Igår var jag iväg på en dagsutflykt till Roosevelt field mall. Kom hem lite fattigare, men mycket lyckligare. 
/ Josefine
 
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo